English version
22 Iulie 2024, 1:09 AM
"ALL IN ONE"
Logo Sfinx Experience
Esti pe pagina News
Sfinx Experience

In perioada 26-28 noiembrie 2010 va avea loc la Bucuresti,
Arenele Romane din Parcul Carol, competitia The Global Battle of The Bands,
cea mai mare competitie de muzica live din lume care va reuni in jur de 12000 muzicieni din peste 30 de tari.

 

COMUNICAT DE PRESA                                                                                      16.09.2010

 

Marea Batalie “The Global Battle of The Bands” (GBOB) pentru 100.000 de dolari
                 

 

In perioada 26-27-28 noiembrie 2010 la Arenele Romane din capitala (Parcul Carol) se va desfasura competitia The Global Battle Of The Bands (GBOB), dedicata muzicii live, considerata a fi cea mai mare de acest fel din lume, reunind 12.000 de muzicieni din peste 30 de tari.
GBOB este la a saptea editie pe plan mondial si la a patra la nivel national.
Sunt acceptate in concurs formatii intre 2 si 8 membri, fara limita de varsta si care pot canta orice gen de muzica.

Marele premiu este in valoare de 100.000 de dolari si trofeul « The Best New Band In The World 2010 ». Finala mondiala se va desfasura la Kuala Lumpur in Malaesia unde castigatorii finalelor nationale se vor intrece pentru obtinerea marelelui premiu si a celorlalte premii puse in joc. Toate cheltuielile de deplasare si cazare pentru finalistii nationali vor fi suportate integral de catre GBOB Worldwide Ltd.
Inscrierea in concurs este gratis pentru formatiile din Romania. Trupele care doresc sa se inscrie in competitie o pot face numai prin intermediul website-ului oficial www.gbob.com. Informatiile despre regulamentul aplicabil anul acesta si alte detalii suplimentare puteti afla de la organizatorul pentru Romania, compania Sfinx Experience.

Sfinx Experience, care este si gazda concursului national GBOB, pune la dispozitie in locatia proprie de la Arenele Romane, 3.500 de locuri intr-un cort incalzit. De asemenea va asigura intreaga productie tehnica a show-lui la care este asteptat un public numeros ce isi va sustine formatiile favorite.

GBOB Romania va beneficia de sprijinul Consiliului General al Municipiului Bucuresti-Primaria Municipiului Bucuresti, Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti-ARCUB si Centrul Cultural pentru UNESCO Nicolae Balcescu.

 

 

Organizator Romania:
Sfinx Experience
Arenele Romane - Parcul Carol
str. Cutitul de Argint nr. 3
contact: simona.berca@sfx.ro
telefon: 021-335 34 81/82
fax: 021-336 15 36
www.sfinx.ro 

 

Servicii Web Profesionale